Връщане на едномесечната карта за една линия предложи в четвъртък председателят на

...
Връщане на едномесечната карта за една линия предложи в четвъртък председателят на
Коментари Харесай

Шефът на СОС предложи връщане на едномесечната карта за една линия

Връщане на едномесечната карта за една линия предложи в четвъртък ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев. Според него досегашното решение, въпреки и подкрепено от ГЕРБ-ВМРО и всички други в съвета, основава усложнения на жителите.

„ Каня комитета от общински съветници, които са създатели на тарифната политика, в това число на концепцията за отпадане на картата за една линия на съвещание, с цел да преразгледат своето решение. Предлагам да върнем картата за една линия. Очевидно е, че за част от жителите, които употребяват тези транспортни документи, решението сътвори усложнения “, сподели шефът на Столичният общински съвет Георги Георгиев.  Той изясни, че общински съветници, които са подписали под новите правила се извъртат през последните дни. " Предложението за отпадането на картата е подписано от общински съветници, единомислещо, членове на този комитет от всички политически групи- както сътрудниците Зарков и Прошков (и двамата от ГЕРБ- б.а.),така и Калоян Паргов и Альоша Даков от Българска социалистическа партия, имаме автограф на Симеон Ставрев (ДБ), най-гласовитият и труженик за градски превоз - Борис Бонев също е труженик на тази концепция ", сподели още Георгиев. Той чака от комитета незабавно да вземе такова решение.

" Очевидно е решението на жителите - 36 000 от тях бяха лишени от правото да избират сами дали да употребяват годишната или месечната карта. Това би трябвало да бъде поправено ", означи Георгиев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР